Vokse Bonsai Tree

A bonsai tre pryder et bord, eller som en centerpieces vil gjøre et interessant tillegg til innredningen din. Man kan alltids kjøpe en og lese om dens generelle omsorg, men hvis du er en hage entusiast eller ønsker å prøve deg på noe bemerkelsesverdig kunstnerisk, så vokser en bonsai treet du må.
Bonsai Tree, I motsetning til det mange tror, ​​er et bonsai tre verken en dverg treet er heller 'hemmet'. Det er en vanlig tre som har blitt formet og beskjæres i en måte å vise den lille. Begrepet bonsai i japansk er??, Som betyr potteplante, og dyrkes i variert formet og fargede flat skuffen beholdere rent etter estetisk grunn. Det finnes ulike formelle og uformelle stiler man kan bestemme seg samtidig forme et tre. En bonsai treet vil leve lenge og sunt, det bare trenger en god start, et nøye strukturert rotsystem, og tre konkrete pleie og vedlikehold.
Dyrk en Bonsai Tree fra Scratch, å lage denne formen for et kunstnerisk uttrykk, trenger man kreativitet og en svært god forståelse av hvordan treet (den du velger) vokser. Det er best å starte med et tre som er native, så du kan få hånden på dette kunstform raskt. Den fremste ting man trenger å gjøre er å velge en god en fra en liste over bonsai tre typer, velger du en sterk potted treet. Blomstring eller fruiting, eller én for sin vakre fall løvverk, valgene er mange.
Bonsai potten er like viktig som treet du velger. Man kan velge jordvoll, plast eller keramiske potter som har tilstrekkelig hull i bunnen. Velg størrelsen på beholderen med tanke på eventuell form, størrelse og stil på bonsai treet. En bonsai liker ikke hyppige endringer i potting sin, forventer når treet har vokst ut av potten. Fargen på potten din bør koordineres med ornamenter (hvis noen) rundt treet og fargen på bonsai stammen, blomster, frukt og blader. Alle betraktninger om potter, og ornamenter skal gjøres for å markere hver eneste del av bonsai treet alene.
Plant i våren, aldri i vintrene eller sovende månedene. Beskjære plantens røtter, nesten en tredjedel av opprinnelig størrelse. Roten ballen bør beskjæres på en måte hvor den kan med hell trykkes ned. Skjær av overflødig skyter, klare stammen delen. Børst bort all jord fra røttene. Dette er også tiden for å gi den stilen (form), er en spesiell teknikk som kreves for å gjøre dette. Lær noen grunnleggende tips om beskjæring før du begynner styling treet. I fleste tilfeller en bonsai har bare én side presentasjonen, så sviske tilsvarende.
Potting er like viktig. The potting jord skal bli beriket, og pH-balansen som passer til den valgte treet opprettholdes. Folk generelt følge to metoder for potting treet. Den første er å ta treet og basen på flate beholderen ved å spre seg sine røtter. Gjennom hullene i containeren bunnen, passerer en ledning gjennom røttene (eller rundt de største stammen) og bind den ned på en måte å holde røttene, og deretter fylle den opp med jord som dekker røttene godt. Den andre måten er å legge til en tomme av jord, og deretter spre røtter på den, tie den ned (binde er ikke en tvang, gjør det bare hvis du føler at treet ikke kan holde seg selv). Tilsett mer jord og trykk den ned. La om én tomme plass fra kanten av beholderen å tillate enkel vanning av anlegget og mulighetene for ornamentering.
Til vanning er det best å la beholderen i en flat tallerken full av vann i stedet helle vannet. Fjern bonsai potten når matjord har blitt fuktig. Plasser treet i en spot der den mottar rikelig mengden partiell eller diffust, men aldri full sollys. Vann treet på samme måte hver gang du trenger å vanne det. Når treet har slått seg ned i jordsmonn, plassere ornamentikk, eller noen liker ideen om grønne mose rundt hele treet. Bruk flytende gjødsel og sviske å forme treet jevne mellomrom.
Les mer på einer bonsai treet og kunst av voksende en bonsai plante.
Denne mer eller mindre dekker det grunnleggende for å forstå hvordan å vokse et bonsai tre fra bunnen av, men husk hver treet har spesifikke krav som må oppfylles for å sikre en sunn bonsai tre.