Hvordan Clean White Gold

Enhver kvinne elsker å smykke seg med smykker. Med tid og konstant bruk, kan smykke miste sin glans og blir kjedelig, spesielt når det kommer i kontakt med hud og luft. For å bevare smykkene i sin naturlige tilstand, de fleste kvinner og det inkluderer meg, holde smykker i klut poser. Men dette, synes det ikke er nok som smykker, særlig hvitt gull smykker, har en tendens til å bli lusterless bare etter noen ganger det er slitt. Hvis du også er igjen med gult ser hvitt gull smykker stykker, og lurer på hvordan man rent hvitt gull, så nedenfor nevnte prosedyre er sikker på å hjelpe deg ut.
Hvordan Clean White Gold hjemme
Trinn 1: Ta en bolle og legg en spiseskje hver av rent vann og ammoniakk i den. Rør løsningen med en skje slik at det blir blandet skikkelig.
Trinn 2: Nå tar stykke hvitt gull som må rengjøres og sette den i denne løsningen. Hold den hvite gullet dynket i ammoniakk og vann i ca en halv time.
Steg 3; Etter en halv time, ta ut det hvite gullet fra løsningen og vaske den med lunkent vann.
Steg 4: Nå tar en klut og gni hvite gullet med staken forsiktig. Du må kanskje gni den flere ganger, til den hvite gullet får tilbake sin opprinnelige farge og glans.
Les mer på:; Hvordan Clean smykker? ; Smykker Rengjøring; Hjemmelaget Smykker Cleaner: Hvordan lage smykker Cleaner; Hvordan Clean White Gold Ring
Trinn 1: Ta en bolle og legg en spiseskje lunkent vann i den. Nå tilsett en teskje av et oppvaskmiddel og to ts av etylalkohol til vannet, og bland forsiktig med en skje. Hold på røring til såpen blir helt oppløst.
Trinn 2: Legg ringen i denne såpevann og la den være der i ca ti minutter. Holde ringen dynket i såpe vil løsne smuss som blir akkumulert i ringen.
Trinn 3: Etter ti minutter, ta ringen ut av såpe vann og legg den på et stykke tøy. Nå tar en tannbørste, og fjerner all skitt og smuss fra ringen.
Trinn 4; Når du er ferdig, holde ringen tilbake på duken. Ringen må vaskes under springen for å kvitte seg med rusk som har kommet ut på grunn av børsting. Før du gjør det, satte en stopper i sluket, slik at ringen ikke få vasket bort i røret sammen med vannet.
Steg 5: Etter blokkerer avløpet, åpne kranen helt og plasser ringen under vann i ca ett minutt. Etterpå ta en tørr klut og fjerne vanndråper på ringen.
Hvordan Clean White Gold smykker på gullsmeden's Shop
Selv bruker de ovennevnte metodene vil rense den hvite gullsmykker i stor grad, men for å få best mulig resultat, anbefales det at du tar den hvite gullsmykker stykke til en gullsmed. Alle gullsmeder har en ultralyd-maskin, som hjelper med å rense skitt og rusk fast selv i den minste av sprekker i hvitt gull smykker. Normalt setter den hvite gullsmykker i to runder av ultrasoniske maskinene er mer enn nok til å gjøre den ren og skinnende.
Les mer på:; White Gold Turning Gul; Platinum Vs White Gold, jeg håper nå vet du hvordan du skal rengjøre hvitt gull både hjemme og på gullsmed butikk. Metodene nevnt over bør utføres minst en gang i måneden for å beholde det opprinnelige glans og glans av hvitt gull smykker på plass. Men, hvis du bruker alle disse metodene for smykker rengjøring ikke gi deg de resultatene du ønsker, kan årsaken være at den rhodium plating har slitt av. Hvis dette er tilfelle, får de hvite gullsmykker re-belagt av en gullsmed er den eneste løsningen for å gjenopprette den til sitt opprinnelige utseende.