Hvordan få en Money Tree

Penger kan være en perfekt gave til mange anledninger. Mens det sparer deg fra den skremmende oppgaven med å kjøpe den perfekte gaven, kan mottakeren kjøpe noe av hans / hennes valg, med pengene. Bortsett fra det, er penger perfekt for noen spesielle anledninger, som bryllup, pensjonering fester, baby dusj, brude dusj, osv. Men, noen mennesker føles vanskelig å sette regninger eller en sjekk i en konvolutt og gi den som gave. Så, er det alltid bedre å gaven penger på en kreativ måte. Ellers også, kreative gaver er å foretrekke til ren seg. Det finnes mange gave ideer til gave penger kreativt. Å gjøre en pengene treet er en blant dem. Denne artikkelen kan hjelpe deg med noen tips og retningslinjer om hvordan å lage en penger treet og ideer for å tjene penger treet. Les mer på kreative måter å gi penger som gaver.
Money Tree Gift
Selv om, vet vi at penger ikke vokser på trær, er vi fri til å forestille et tre blomstrende med regninger. For å gjøre en penger treet, er alt du trenger å gjøre for å implementere din fantasi. Med andre ord, må du lage en plante dekorert med penger og annet tilbehør. Hvordan lage en bryllup penger treet er en vanlig spørring, som bryllup er et av mange anledninger, der du er sannsynlig å finne en penger treet enten som et bryllup midtpunktet eller som en gave. Men, penger trær er like gode for baby dusj, brude dusj, innflyttingsfest, eksamen åpent hus, pensjonering fest, milepæl bursdag, milepæl jubileum, bar eller bat mitzvah, osv. Hvis du allerede har sett penger trær, vil det være lettere for deg å forstå hvordan å lage en penger treet som en gave. Ellers også, kan følgende tips hjelpe deg i denne oppgaven.
Hvordan få en Money Tree
Så langt som pengene trær er bekymret, er fantasien setter grenser. En pengene treet er den mest bedårende måten å gaven penger. Det er et tre eller en symbolsk tre dekorert med penger og annet tilbehør. Først av alt, du må bestemme, om du ønsker en kunstig tre eller en ekte en. Hvis du går for den ekte, kan du enten velge et innendørs anlegg eller potteplante (som kan brukes), eller en gren av et virkelig tre (kan kastes etter bruk). I tilfelle av kunstige trær, kan du kjøpe en kunstig en fra markedet. Tykk metall ledninger kan brukes å lage en struktur, som ligner et tre gren og deretter dekorere det. Når du bestemmer hvilken type og størrelse på treet, samle ingredienser, som kan variere med treet type. Selvfølgelig er den viktigste ingrediensen regninger av ulike kirkesamfunn eller den du ønsker. Med pyntingen tilbehøret kan velges som per anledningen. En pengene treet for en baby shower kan være dekorert med bånd, perler, krystaller, små leker, baller, kort, etc. Ved penger treet for en brude dusj, kan du bruke bånd, hjerte-formet godteri, blomster, etc. Scroll ned for noen retningslinjer om hvordan å lage en pengene treet.
Innendørs Plant Money Tree: Kjøp et attraktivt innendørs plante og en dekorativ plante container. Legg jord til containeren og flytte anlegget til container. Du kan bruke småstein eller dekorative steiner til å skjule jord i potten. Nå, brette regninger på trekkspill stil (horisontalt) og knytte sentrum av notatene med tynne ledninger. Spre endene av regninger, i en fan-lignende måte, og feste dem til stilkene av anlegget med satin bånd eller pinner. Nå, dekorere anlegget med annet tilbehør. Penger treet er klar.
Plant Branch Money Tree: I dette tilfellet må du hente et tre gren, av størrelsen du ønsker. Hold grenen på en gryte og fyll den med jord eller annet bruke en tykk gips blanding for å fylle potten. I sistnevnte tilfelle, må du dekke hullet i potten med tape. Skjule jord eller gips med silke mose eller gress. Når grenen er montert i potten, kan du dekorere med regninger og andre stoffer. Du kan enten pin regningene direkte til stilker eller kaste dem attraktivt og deretter legge til treet.
Kunstig Plant Money Tree: Hvis du velger kunstige planter, for å gjøre en pengene treet, er alt du trenger å gjøre for å pynte treet med regninger og andre dekorative elementer. Men, hvis du vil at treet skal potted, får et dekorativt container og fylle den med noen steiner, og deretter sette luft tørking leire på toppen av steinene. La det sett på en stund, og når leiren er tørr, kan du begynne å pynte treet, med regninger og de materialene du ønsker.
Nå, vet du hvordan du skal lage en pengene treet som en gave til ulike anledninger. Du kan dekorere et pengene treet som per din kreativitet. Du kan spray sølv eller gull maling på stilkene eller legge litt glitter til bladene. Du kan også gjøre hele trestrukturen med ledninger eller andre materialer, og deretter dekorere den. I stedet for potter kan du velge tre. Kort sagt splurge din kreativitet og komme opp med de beste og unike penger treet som en gave.