Hvordan å plukke øyebryn

Tenk deg du er på en fest, og vennen ser fantastisk - perfekt sminke, kjole og tilbehør. Men ... vente du stirrer mot pannen hennes, og så ser hun øyenbrynene, og du er nesten på å besvime. Grunnen - vel, hun øyenbrynene helt likne en busk! Ok, nesten en busk. Dette var bare for å understreke det faktum at hvor viktig det er å holde øyenbrynene i form. De bør ikke være for tynn eller tykk og skal være i veien for at de kompliment vårt ansikt. Ta en titt å vite nøyaktig å ribbe øyenbrynene å forbedre øyet makeup.
Hvordan Pluck Øyelokk hjemme
Rekvisita: Før du faktisk får på plukker øyebrynene, må du ha en god pinsett. Hvis pinsetten pause håret eller lysbildet off, går det å konsumere mye tid din. Dessuten er det ikke til å gi deg ønskelige resultater.
Form: Bestem på formen på øyenbrynene. Se normale konturene i øyenbrynene og hva slags kurve passer ansiktet. Sjekk ut noen referanser i tilfelle du er forvirret. Les mer på øyebrynet forme tips.
Trim: Du ville trolig kreve å trimme øyenbrynene litt, før du rive dem av. For trimming dem, pusse brynene rette og om noe av håret ditt er stikk ut av din naturlige form av øyebryn, bare trimme dem. I ditt tilfelle øyenbrynene er veldig bushy og tykk, må du bli kvitt det overskytende.
Vask Renhet: Varm vann hjelper slappe huden, noe som gjør fjerning av hårsekken enklere. Så vaske ansiktet, tørk av og klapp ansiktet tørt, noe som vil få ansiktet på huden blottet for fuktighet i noen tid. Hvordan å plukke øyenbrynene blir mye mer enklere når du gjør det.
Faktisk tweezing: Vi har kommet til hoveddelen, tweezing av brynene. Slik gjør du det: ; Ta en hvit eyeliner og anvende den på håret som er uønsket og har gå, både på øyenbrynene. ; Nå holder skinnet tett og stramt og starte fjerne håret follicles som danner bue ved å holde pinsett nær bunnen av håret. ; Trekk håret av i den retningen den vokser. ; Å gjøre ting lettere for deg selv, trekker de store og mørke hårsekker først. ; Så før du fjerner noe mer av håret follicles av øyenbrynet du startet med, få buen i den andre pannen gjort. , Mens fjerne håret follicles fra toppen av pannen, være forsiktige. ; Bare nappe fine hårsekker utenfor figuren, begynner med den første panne og deretter går videre til andre. , Nå må du jobbe i området mellom brynene. Dermed fjerner hår fra midten av øyenbrynene, som må gå. ; Nå tar pause og sjekke ut i speilet på om øyenbrynene ser balansert eller ikke. ; Hvis du føler at de er fine og se balansert, flott. Hvis ikke, må du gi den nødvendige finpuss, fjerning av uønsket hår follicles. ; Når du gjør den fine tuning, ta en nærmere titt i speilet, og plukke fine, lyse håret follicles. ; Slutt å avslutte økten om hvordan å nappe øyebrynene perfekt, bruke en aloe basert lotion eller gel, med en bomullspinne. : Dette var den faktiske fremgangsmåten som du kan nappe øyenbryn. Vi er ikke ferdig ennå, fordi vi har fortsatt å sjekke ut noen raske tips knyttet til å ribbe øyenbryn uten smerter. Les mer på øyebrynet threading instruksjoner.
Tips for Plucking øyebryn, aldri grave pinsett dypt inn i huden for griper kort hår follicles. La det vokse, og deretter plukke den av. ; Et fast grep om pinsett er nødvendig for at prosedyren blir mindre smertefull. For det tørke pinsett "tips med alkohol regelmessig. ; Hold huden som du ville gjøre mens threading forsiktig, noe som vil føre til mindre smerte og slite på huden. ; Påfør en lammende spray på øyenbrynene før du nappe dem hvis du er skeptisk til smerten. ; Plucking en gang i måneden, er god nok til å holde øyenbrynene i form som i så fall kan du tydelig vet hvilke hårsekken opphold og som ikke. , Det, Gratulerer! Nå vet du hvordan du skal nappe øyenbrynene! Som du går sammen, vil du få komfort soner, og ville bli bedre på dette. Uansett hva du gjør, vennligst ta alle optiker forholdsregler.
Til slutt, gå sakte og ikke nappe for mye om gangen! Bare observere til hvordan drastisk utseendet på ansiktet forandrer! Det er her jeg logger av! Ha det gøy plukker øyenbrynene!