White Gold Turning Gul

Gold har vært en av de mest verdsatte metallene uminnelige tider. Gull, i sin rene form, er gul i farge og er veldig myk. Som en av de mest vanlige og populære bruk av gull i form av smykker med mange intrikate design, har dette metallet må gjøres vanskelig ved å legge andre metaller. Kort sagt, er legeringer av gull brukt til å lage smykker, selv om, noen foretrekker den rene form. The renhet av gull måles i karat og 24 karat gull regnes som reneste. Når andre metaller tilsettes i forskjellige mengder, senker renhet nivået til 22 (22 deler gull og 2 deler legering), 18, 14 karat, etc.
Gjennom århundrene, elsket folk å bære gult gull kun, og så gult gull legeringer ble brukt til lage smykker. Metallene som brukes til dette formålet var kobber og sølv. While sølv kan gjøre gull grønnlig i fargen, kan kobber at det ser mer rødlig. Så, vanligvis, er et 50/50 kobber og sølv bland lagt til gull, slik at gule fargen beholdes. Disse metallene, da lagt til gull, ikke forårsaker noen merkbar fargeforandring i gull. Men for noen eksperimenterte med noen andre metaller produserer den hvite rose, grå, grønn og svart gull. Les videre for å vite mer om hvitt gull og begrunnelsen for hvitt gull snu gult.
Hva er hvitt gull?
Som nevnt ovenfor, ble gull legeringer utgangspunktet ment for å gjøre gull mer føyelig, for å produsere fine gull smykker. Dette ble gjort ved å legge metaller, som, sølv og kobber til gull, slik at den tradisjonelle gule fargen på gull ikke endres. Imidlertid ble hvitt gull legeringer også gjort ved å blande minst ett hvitt metall til gull. Det mye brukte hvite metaller er sølv, palladium, nikkel, sink, etc. White gull ble introdusert i 1920, som erstatning for platina, som var veldig dyrt og populære. Platinum forsyning ble mangelvare på den tiden og hvitt gull ble innført. Siden begynnelsen, ble hvitt gull smykker svært populære og erstattet platinum i noen grad. Det er andelen av legeringer, som endrer fargen på gull, som atom strukturen i gullegering er forskjellig fra rent gull. This atomstruktur påvirker refleksjon av lys av forskjellige bølgelengder, og dermed endre den gule fargen på gull til hvitt. Mens nikkel er en av de mest populære metal brukt for å lage hvitt gull, kan det føre til utslett i enkelte sensitive mennesker og dermed ikke anses å være sunn. Det sies også at nikkel har kreftfremkallende egenskaper. Så, palladium, er platina og sølv mest brukt for lage hvitt gull. Bortsett fra det, er smykker laget av hvitt gull gitt ett rhodium plating, for å få at hvit fargetone. Rhodium gir den klare utseende og en reflekterende funksjon til det hvite gullet. Men folk ofte klager av hvitt gull snu gult. Hvordan skjer det? La oss finne ut.
Hvorfor er White Gold Turning Gul?
Nå vet vi at det meste av hvitt gull smykker kommer med en rhodium plating, noe som gir den hvite fargetone og reflekterende karakter. De fleste feil disse egenskapene som for hvitt gull. Under rhodium plating ligger det hvite gull legering, noe som kan være grå eller gulaktig grå. Så, når rhodium plating slites ut, fargen på den hvite gullegering kan bli sett. Dette er årsaken bak hvitt gull dreie gult. Så, med tiden, bærer den rhodium plating i hvitt gull smykker ut, utsette den indre legering, som ikke er "hvite". I noen tilfeller, er gult gull smykker belagt med rhodium, og er solgt som hvitt gull. I slike tilfeller også, kan du oppleve hvitt gull snu gult med tiden. Kort sagt, er hvitt gull ikke en metal i seg, så rent gull er gul i fargen. Hvitt gull er faktisk gull legeringer (blandet med hvite metaller), som har typiske "hvite" fargen på grunn av rhodium plating. Som plating svekkes med tiden, er den indre legeringen eksponert og dette er grunnen til hvitt gull snu gult.
Les mer på:; Platinum Vs White Gold; White Gold smykker - Hvitt Gull armbånd og halskjeder, Silver Smykker, Platinum smykker, Nå, har du en grunnleggende idé om hvitt gull og hvorfor er hvitt gull snu gult. Hovedsak, er kvaliteten på rhodium plating viktigere. Billige de kan slites ut snart, sammenlignet til gode plating. Riktig håndtering er også viktig, som grove bruken kan påvirke plating. Så, kjøpe hvitt gull fra autentiske og betrodd jewelers og håndtere den med omhu.