Reparasjon Drywall Sprekker i tak

For de fleste huseiere, det er ingenting mer irriterende enn en sprekk i taket. Oppgaven blir enda mer kompliserte om taket er laget med hjelp av en gips. Reparasjon av gips sprekker i taket er en spesielt vanskelig oppgave, på grunn av den delikate natur veggen. Før vi fortsetter framgangsmåten i festing drywalls, er det viktig å vite litt mer om drywalls.
Hva er en Tørrvegg?; En drywall er en revolusjonerte metode for interiør vegg dekorasjoner. Materialet som brukes til å gjøre slike interiør dekorasjon er gips, noe som gjør det enda vanskeligere å reparere en gips sprekk. Reparasjon av ett drywall er en delikat oppgave og må gjøres så forsiktig som mulig. Gips er produsert av et enkelt prosess, hvori gips puss er presset sammen med hjelp av hydraulisk trykk mellom to ark av papir. Overflaten er deretter tørket og befestet med hjelp av ovner. The finhet av materialet er første faktoren som forårsaker en drywall sprekk. Årsaker til drywall cracks er temperaturendringer, fysisk skade på grunn av force eller sjokk, tilsiget av vann, etc. Prosessen med festing drywall cracks er vanskelig og krever mye tålmodighet.
Les også relaterte artiklene:, hvordan å Hang Tørrvegg, hvordan å Texture Tørrvegg; Tørrvegg Finishing Techniques; Slik reparerer Tørrvegg Sprekker i tak?; Spørringen "hvordan å fikse sprekker i gips?", Er spurt av mange mennesker og er ofte igjen upåaktet. Følgende er en veldig enkel prosedyre med hjelp av som du kan fixing drywall sprekker. Før du begynner prosessen, la meg advare at du må være ekstremt forsiktig og tålmodig mens reparere drywall sprekker.
Krav: For å reparere gips sprekker, trenger du følgende utstyr. ; Vernebriller, 20-minutters gjørme eller noen fast tørking gips eller Gips av Paris, Mud sparkel, Mud panorere, Seam tape, Paint, Paint børste; Sandpaper, sparkel, Prosedyre: Prosessen med å reparere en gips sprekk i taket er relativt enkelt hvis gjøres tålmodig. Det er også nødvendig å følge trinnene systematisk. ; Først, ta av alt rusk og maling som henger rundt den sprakk delen. , Neste, sjekk om sprekk er elongating av å ikke. Dersom sprekken er elongating, kan du også fjerne de svake rusk med makt. , Neste, bruke sandpapir smører det sprakk delen. ; Bruke gjørma pan, fint blande gips blandingen i den. Den er tilrådelig å gjøre gips litt tykk, så tykk gips klamrer seg til sprakk overflate veldig bra. ; Bruk sparkel å bruke gips på første lag, i og rundt sprekken. ; Deretter skjærer ut den minste mulige stripe søm tape og dekke over sprekken, og deretter bruker et annet strøk av gips over sømmen tape. ; La gipsen tørke i noen dager og deretter sjekke styrken på gips. Den bør holde på til sprekk, så lenge det har tørket godt. Du kan også selv det ut med hjelp av sandpapir. Deretter påføre et strøk maling og vente for den å skikkelig tørke ut, før gir det en andre strøk maling. ; Hvis sprekk er veldig big, kan du også sage av en hel delen av drywall og erstatte den med hjelp av samme metode og en passende størrelse del av drywall. Reparasjon av gips sprekker i himling som er veldig store er en svært vanskelig oppgave, og du vil trenge verktøy for å kutte ut den ødelagte delen. Du kan se følgende artikler for å vite mer om drywall reparasjoner:; Fjerne Bakgrunnsbilde fra Tørrvegg; Reparasjon Tørrvegg etter Wallpaper fjerning, jeg håper du lykkes i å reparere gips sprekker i taket, med minst mulig innsats.
Good Luck!