Hasselnøtt olje

Hasselnøtt, også ofte referert til som en cobnut eller Filbert mutter er makt fullpakket med næring, ikke bare brukes til matlaging, men også som en utmerket hudpleie ingrediens. Hasselnøtt olje er en olje utvunnet fra sfæriske to ovale cob bruke kaldpressede metoden. Hasselnøtt er en ekstremt verdifull nut dyrket i Tyrkia, Europa, Iran og Kaukasus, med Tyrkia som den største produsent med nesten 75% av verdens produksjon. Hasselnøtt også dyrkes for kommersielle formål i de to nordlige amerikanske stater, Oregon og Washington, og noen deler av Canada.
Hasselnøtt Olje Bruker
Hasselnøtt olje har en sterk nutty aroma, og en lys gyllen farge, litt mørkere enn de fleste vegetabilske oljer. Oljen ekstraheres fra ristede hasselnøtter er en nyanse mørkere. Følgende er noen populære bruker på denne essensielle oljen.
Hasselnøtt Oil Salat Dressing og matlaging; en rikt flavored olje, hasselnøtt olje forbedrer smaken av fisk og fjærkre retter med sin sterke aroma. Det kan også legges under baking. Som det har en høy røyk punkt, 430 ° C, og oljen er også svært høyt på mettet fett og kalorier, 16.1g, og 1927 cal, henholdsvis fra kun én kopp, tilsvarende 218,0 g, er denne oljen ikke ment for dyp steking . Hasselnøtt brukes mer for smaken det legger til måltider tilberedt.
Hasselnøtt olje brukt som en salat dressing kan snu kjedelig salat i en deilig en. En populær ingrediens olje for vinaigrette, hasselnøtt salat dressing er en favoritt i Frankrike og mange andre europeiske land. For å lage din egen salat dressing, velger hasselnøtt olje som har blitt expeller trykket. Ikke bare vil hasselnøtt olje legge stor smak til maten, men den bærer mange helsemessige fordeler også. Ikke bare som en salat dressing, bruk denne lurer oljen over pasta med litt ost, eller over grillet fisk, kylling eller kjøtt.
Hasselnøtt olje for huden; En lett olje, hasselnøtt olje har et høyt innhold av essensielle fettsyrer som linolsyre, noe som gjør det til et utmerket bløtgjøringsmiddel og fuktighetskrem. Å være lett det blir lett absorberes av huden, og er spesielt brukt som formulering for olje hudpleieprodukter. Den snerpende og antibakterielle egenskaper foredler og lukker porene, kontrollerer overflødig talg og kviser, samtidig toning ansiktshuden ved å opprettholde hudens elastisitet.
En utmerket olje til kroppsmassasje, har hasselnøtt olje foryngende egenskaper, at bistand i celle regenerering og styrking av kapillærene. Regelmessig bruk kontrollerer frie radikaler, og glatter, og forsinkelser rynker. Brukt som en aromaterapi olje, gjør det for svært effektiv transportør av olje. Hasselnøtt olje er brukt i mange hudpleieprodukter slik som kremer, rensing lotion, massasjeolje, såper og kosmetikk.
Hasselnøtt Oil Helse Fordeler, en kjerne av hasselnøtt inneholder nesten 60-70% av olje, som består av linolsyre, viktige proteiner, vitaminer (B1, B2 og B6), karbohydrater og beta-sitosterols. Disse næringsstoffene er avgjørende for riktig blod dannelse og hjelpemidler i barnets fysiologiske utvikling. Forbruker hasselnøtt, enten i en mutter eller olje form holder hjertet sunt.
Prøv fra en av de mange enkle hasselnøtt olje oppskrifter for noen fantastiske salat dressing oppskrift, to ss hasselnøtt olje kastet i en bolle med hakket hvitløk (2 fedd), en halv ts av Dijon sennep og et par spiseskjeer honning med en klype salt. Yr dette over salaten, og nyt smaken!