Compass Rose Tattoo

Compass rose tatoveringer har alltid vært domenet av sjømenn, dermed er de også til tider kalt nautisk kompassrose tatoveringer. Dette var en favoritt tatovering alternativ for seilere grunnet en rekke årsaker. Det er en sterk livssynsfrihet som på hvorfor gjorde sjømennene bære denne tatovering design. Sjøfolkene trodde at kompassrose tatoveringer ville bringe dem lykke, og samtidig sikre at sjøfolkene gjorde det tilbake til kysten live. Jeg er sikker på at sjøfolkene trengte flaks som de møtte en røff, uforutsigbare livet på det åpne hav, som var fullt av farer.
Compass Rose Tattoo Meaning
Selv om disse tatoveringer ble brukt av sjøfolk, til den moderne tatovering aficionados er det andre betydninger knyttet til dette tatovering design. Betydningene festet til kompassrose tatovering er litt filosofisk. Til noen står den for fokus. Det minner wearer av tatoveringen å fokusere på fremtiden og la bygones be bygones. Dette er spesielt sant om flytte fremover etter en steinete og stormende forhold. Det kan også indikere etterlot en avhengighet bak. Den siste av meningen er å start livet på nytt og ser frem til de tingene at livet har å tilby.
I tilfelle noen har drev bort i livet uten noen retning eller mål å forfølge, et kompass rose tatovering kan være en påminnelse at hvis du vil oppnå noe i livet, bør du ha rett retning. Til noen dette tatovering design kan også være om huske, ære og læring fra fortiden, og samtidig ser fram og blir åpen for uansett fremtidssjansen personen. Det er faktisk en helt omfatter livsanskuelse, snarere en svært sunt livssyn.
Compass Rose Tattoo Designs
Det er grunnleggende trend som følges i kompassrose tatoveringer. Det fire cardinal retninger som peker mot nord, sør, vest og øst. Disse cardinals er plassert i deres hensiktsmessig posisjoner rundt et sirkulært base. Ofte innsiden av kompasset rose er fylt med en utsmykket stjerne, hvilket sees som et symbol av North Star. Det er North Star som har blitt brukt som rektor navigasjonsredskap av folket å veilede selv fra ett punkt til et annet.
Det er endringer som har kommet om i moderne tatovering design. Stedet av nautiske stjernen i sentrum av tatoveringen, personlige dyrekretsen tegn, symboler eller tegn brukes. Disse kan tas fra vestlige eller fra østlige astrologiske tegnene. Kanji tegn kan også brukes til å legge større dybde til personlige mening festet til tatovering design. Tegnene som brukes er ofte de universelle temaer som kjærlighet, fred, sannhet eller kan være andre symbol, som er nærmere hjertet. Celtic kompass rose tatoveringer også utgjør en herlig, likevel en annen tatovering design. Det kan være lurt å lese på celtic design tatoveringer.
Du kan også innovative med din tatovering design. En idé ville være å slå kompasset rose tatoveringen inn en sol og bruke utvidede solstrålene som de fire kardinal retninger. Det finnes en rekke keltisk og tribal tatoveringer designs som også kan innlemmet i tatovering design. Fargene som ble brukt å tegne disse tatoveringer, var grunnleggende blues, Browns, grått og svart. Imidlertid disse dager det mange forskjellige fargekombinasjoner pleide å lage kompassrose tatoveringer. De mest brukte kombinasjon inkluderer fersken og medium green, rosa og lilla, gult og fersken, teal blå og grønt, etc.
Compass rose tatoveringer kan plasseres enten på baksiden eller på øvre arm. Ifølge meg, langs med nautiske stjernen tatoveringer, kompassrose tatoveringer sørger for en elegant og vakker tatovering design.