Hvordan Grow Long Hair

Mange kvinner ute etter lange, frodige låser, dessverre bruke en formue å få dem. Behandling av hår med sterke kjemikalier for å øke hårvekst kan ha katastrofale effekter. Så hvis du ønsker å vite hvordan å vokse langt hår, naturlig og uten å bruke mye penger, bruker disse tipsene.
Hvordan å vokse Long Hair
Når man tenker på langt hår kommer bildet av Rapunzel, den langhårede eventyr prinsessen, til tankene. Håret ditt er din ultimate tilbehør, og du må vite hvordan du skal ta vare på den. Selv voksende og opprettholde langt hår er ikke lett, det er ikke så vanskelig heller. Men følger en skikkelig hårpleie diett også.
Fortsatt lurer på hvordan å vokse håret langt? Les videre for å vite tips om hvordan å vokse langt hår. , For å ha lange, vakre og sunt hår, og for å forhindre at håret fra å vokse svakere, må du trimme flisete tupper regelmessig. Du kan klippe håret ditt en gang i måneden for å opprettholde lengden på håret ditt. : Unngå å bruke blåse dryers, varme valser, eller curling jern regelmessig. I stedet for piggete plast håret valser, kan du bruke keramiske valser, da disse er trygt for håret ditt. Hvis du ønsker å ha virkelig sunt, langt hår, deretter bruke flatt jern eller curling strykejern er en streng no-no. ; Perming håret eller bruke sterke kjemikalier som peroksid bør unngås. Perming ditt hår kan skade håret, da kjemikaliene brukes til perming kan svekke hår, fører til håravfall. Hvis du ønsker å farge håret ditt, kan du bruke ikke peroxide hårfarger eller 100% naturlig henna. Henna fungerer også som en balsam for hodebunnen. Bruke henna for hår vekst er gunstig, da det er et naturprodukt og har ingen skadelige kjemikalier. ; Dersom du farger håret ditt, bruk en mild sjampo og balsam spesielt utviklet for farget hår. Bruk også et hår maske eller en dyp condition behandling en gang i ti dager, for å gjøre håret skinnende. ; Hair er på sitt svakeste når det er vått og har en tendens til å bryte enkelt. Så i stedet for å gni håret kraftig for å tørke den raskt, være forsiktig med håret ditt og presse håndkle til lengden på håret. Når du børster håret ditt, med et bredt tannet kam til å glatte vått hår vil unngå mindre brudd på håret. ; Uansett når du sover, flette håret eller tie den i en hestehale å unngå floker. ; For mer tips les hvordan komme sunt hår; Hvordan Grow Long Hair Fast Naturally
Her er noen enkle tips til hvordan å vokse langt hår raskt, på en naturlig måte; For å vokse langt, sunt hår spiser godt balanserte måltider. Du kan også ta vitamin og protein tilskudd. ; Masserer hodebunnen daglig med fingertuppene vil øke blodsirkulasjonen, i sin tur fører til hårvekst. , Stress gjør at håret vokser langsommere enn normal hastighet, og kan også føre til håret falle. Så hvis du vil ha langt, sunt hår, er det tilrådelig å redusere stress. , Dirt og olje kan tette til follicles hindrer håret å vokse. Så vasker håret med en daglig bruk shampoo. Rengjør kammer og børster på regelmessig basis, slik at du ikke trenger å gre håret med olje og gammel skitt. ; Du kan også vise til; vokse hår Raskere Tips, hvordan å vokse hår Raskere; Naturlig Rettsmidler for sunt hår, hvordan å vokse langt hår i en måned
Det finnes en viktig funksjon i ett måneds tid, en skoleball eller et bryllup og du desperat ønsker langt hår. Følg disse enkle trinnene på hvordan å vokse langt hår. ; Massasje hodebunnen forsiktig med varm olje en gang i uken. Dette vil bidra til at håret til å vokse tykk og lang. ; Bruk en god balsam på minst én gang på ti dager. Du kan også bruke aloe vera gele for condition håret ditt som det er et naturlig produkt. Aloe vera kjøler også hodebunnen og hindrer flass. ; Børst håret fra rot til tuppene. Denne metoden vil øke blodsirkulasjonen i hodebunnen, forsterke hårvekst. ; Trene og praktisere yoga kan også øke blodsirkulasjonen, som er bra for hårvekst. ; Få en hårklipp eller trimme håret regelmessig, å få sunne tips. ; Bruk disse raske og enkle tips om hvordan å vokse langt hår, og du vil snart kunne flaunt sunt, lange låser og være i sentrum av attraksjon.