Best Board Games for to personer

Brettspill har vært underholdende oss siden tusenvis av år, og enda viktigere er de bare bedre og bedre med tiden. Selv det do eksisterer brettspill som kan spilles enten ved en spiller eller en gruppe mennesker, beste brettspill for to folk fremdeles forblir favoritten. Disse to spiller brettspill er den klart beste kilde til underholdning for to personer, som er lei sitter uvirksom.
Liste over To Player Board Games
Definisjonen av en "god brettspill" kan være forskjellig fra person til person. For noen en god kamp ville være en, som krever strategisk planlegging, mens for en annen en god kamp ville være den som du utlede maksimal moro med litt innsats. Vi har samlet en liste over noen av de beste brettspill for to personer, som du er bundet å nyte.
Chess: Chess er utvilsomt en av de beste brettspill for to personer. Det spilles på en 64 kvadrat styre, kalt sjakkbrettet, med vekslende svart og hvite firkanter. Skjønt, det bare tar et minutt å sette opp et parti sjakk, er dens gjennomsnittlig spilletid en time, med noen internasjonale kamper selv pågått i mer enn 5 timer. En av de eldste og beste brettspill noensinne laget, krever sjakk strategisk planlegging og gjennomføring av trekk. Hvis du ikke har tålmodighet til å sitte på ett sted for timer til sammen, tenke og motarbeide motstanderens trekk, kan du enten velge en omgang sjakk med fastsatt frist eller spille hurtigsjakk som varer i bare noen få minutter.
Mastermind: Mastermind er nok et kode-breaking brettspill for to personer, der én spiller er ventet å gjøre koden, og den andre spilleren ventes å bryte det. Målet med codebreaker er å gjette riktig mønsteret innenfor den fastsatte antall sjanser. Normalt tar det mindre enn 5 minutter å sette opp denne spillet, mens du spiller tiden varierer mellom 15 til 20 minutter. Det er også regnet som en av de beste brettspill for par å spille. Siden lanseringen av sin opprinnelige versjon i 1972, mange nye versjoner, hvorav noen også legge til rette for multi-player spill, har blitt innført.
Go: Go er et populært to-spiller brettspill som spilles på en 19 x 19 rutenett, ved hjelp av svart og hvit fargede pellets. Målet med spillerne er å fange et større område av styret. Spilletiden på en uformell omgang Go kan variere mellom en halv time til to timer, mens det samme for en profesjonell kamp varierer mellom 1 til 6 timer. Faktisk er noen av de profesjonelle spillene selv spilt over en periode på to dager eller mer enn 10 timer. Spillet krever stor taktikker og strategiske planlegging sammen med gode observasjonsstudier ferdigheter. Det regnes som ett av de beste brettspill til voksne og barn likt.
Stratego: Stratego er et brettspill som spilles mellom to spillere på en 10 x 10 rutenett brett, hvor hver spiller har 40 brikker. For å vinne spillet, har spilleren til enten fange motstanderens flagg, eller fange så mange brikker av motstanderen som mulig. Sammen med strategier og taktikker, krever en Stratego spiller også utmerket hukommelse. Noen av de nyere versjonene av Stratego er tilgjengelig med biter som tilhører ulike pop kultur temaer som Pirates of the Caribbean-og Marvel Comics.
Othello: Othello, også kjent som Reversi, er et strategisk brettspill spilles mellom to spillere på en 8 x 8 firkantede bord og to ulike fargede sett med brikker. Formålet med spilleren er å redde så mange av hans brikker som han kan, og oppgang motstanderne stykker. Spilletiden for dette spillet kan variere mellom 10 minutter til en time. Det er et strategisk spill, som krever gode observasjonsstudier ferdigheter. Othello regnes som et av de beste brettspill gjennom tidene. World Othello Championship, en av de mest prestisjefylte turneringen, avholdes i ulike deler av verden siden 1977.
Du kan også lese om:; One Player Board Games, Topp Board Games; Vintage Board Games: Vanskelig å Finn Antique Board Games, Dette var noen av de beste brettspill til to personer, hvis popularitet er stigende med tiden. Annet enn disse spillene, kan noen av de mest populære multi-player brettspill, som Scrabble og monopol, også spilles mellom to personer. På slutten av dagen hva som betyr noe er hvor moro det utlede ved å spille disse spillene, og så langt som fun-kvotient er opptatt av, være trygg, dette er noen av 'det' beste brettspill noensinne laget.