Hvordan bruke en Ouija Board

Selv om man ikke kan bekrefte den tiden da Ouija bord oppsto, er det antatt at det å snakke styret eller Ouija bord har eksistert fra tidspunktet for den romerske keiser Valens i det 4. århundre. Videre er det også vurdert å ha blitt brukt som en form for spådom av grekerne før Kristi tid. Imidlertid er det moderne Ouija brettet brukes til scrying, en kombinasjon av to verktøy, en som er et hjul laget av bokstavene i alfabeter og andre er et glass, vanligvis en vin glass holdt inverteres i midten av brettet. Selv om utformingen av Ouija brettet vanligvis varierer fra land til land, det beste oppsettet regnes for å være en som har "Yes" på toppen av sirkelen og "Nei" nederst på siden. The bokstav er plassert i en sirkel som begynner med bokstaven "A" ved siden av ordet 'Ja' till den siste bokstaven "Z" som er ferdig på den andre siden av ordet "Ja". De ni tall fra en til er ni plassert nederst på brettet ved siden av "Nei". Det var bare en kort innsikt i hvordan brettet ser ut som, nå la oss se hvordan man bruker en Ouija bord trygt. Les mer på spøkelser og spøkelseshistorier.
Slik bruker du en Ouija Board?
Noen mennesker føler at en Ouija brettet kan være farlig å bruke, mens andre anser den som en ufarlig avledning. Men, det avhenger egentlig av hvem som bruker det, hvor det er blitt brukt og hvilken type virksomhet en tiltrekker. Her er noen grunnleggende instruksjoner om hvordan du bruker en Ouija bord alene eller med to eller mer personer. ; Selv normalt tar to eller tre personer til å gjøre Ouija, kan bare én person også utføre den. Men det er antydet at en person ikke bør gjøre det alene, og når du er ferdig i par, en mannlig og kvinnelig er en bedre alternativ. ; Det mest passende tidspunkt å gjøre det er om natten eller sent om kvelden når det er mindre forstyrrelser i atmosfæren. Man kan også opprette en atmosfære av darkening i rommet, tenne på stearinlys og slå av TV og musikk for å minimere distraksjoner. ; Sitt ved mot hverandre, med knærne berøre hvis mulig og styret på fanget heller enn på bordet. ; Selv om noen i det rommet kan stille spørsmål, er det bedre at bare ett av brukeren bør spørre, dermed avgjøre hvem som skal bli den spørreren eller medium. ; Hold fingrene lett på planchette, og en gang flytte planchette rundt i en sirkel på bordet for å få den varmet opp. ; Ikke la styret kontrollere økten, bør det være du som har til å kontrollere hele økten og så holde en høflig, men streng holdning. Du kan begynne med å be, eller annonserer at økten vil bare tillate en opplevelse som er positive eller mot en høyere god og alle negative energier eller krefter er ikke velkomne. , Når styret begynner å fungere, takke styret og enhetene for å komme og samhandle med deg. Start med å stille enkle spørsmål som krever ja eller nei svar. Også være tålmodig og høflig som regel at du ikke får svar med en gang, så gi styret og foretaket litt tid å begynne å svare. ; Ikke spør dumme spørsmål som når jeg kommer til å dø? Heller ikke be om noen fysiske tegn om selskapets tilstedeværelse så du kan ende opp irriterende foretaket som kan være skadelig. ; Når du er ferdig med den økten, lukke styret er et viktig skritt som bør gjøres ordentlig. Start med å takke foretaket, ønsker dem fred og si farvel. Foretaket vil flytte planchette å si farvel, og så kan du pakke opp brettet. Gjev ånden eller foretaket bør ikke flytte planchette to farvel, så fortelle den ånd som du sier farvel og du vil ha ham / henne gjøre det samme. Hvis ånden fortsatt nekter å forlate, og flytt deretter planchette og si "farvel og la" i en streng, sterk stemme og øyeblikkelig fjerne fingrene fra planchette. Hvis du ønsker å bli mer sikker, slam styret på et hardt underlag eller passerer den gjennom et brennende stearinlys. Du kan også liker å lese skumle ting å gjøre. ; Tips om hvordan du bruker en Ouija Board
Her er noen enkle, men viktige tips som du bør holdes i bakhodet mens du bruker Ouija bord. , Pass på at styret er rent og støvfritt og så tørk forsiktig med en tørr klut før du begynner. ; Play edru, ikke drikk eller røyk før du bruker brettet. ; Dersom styret begynner å gi uhøflig, betyr eller vulgært svar, er det bedre å stoppe økten og lukk brettet. , Noen ganger er bokstavene stavet ut så fort at det blir vanskelig å holde rede på hva som blir sagt, så det er bedre at du ber noen til å pennen ned svarene. ; Bruk ikke styret i mer enn en time eller så, som du kan ende opp anstrengende selv og åndene som kan være skadelig. ; Etter å ha brukt en Ouija brett, be og også unne deg selv i å spise eller drikke noe. , Det er ikke tilrådelig å bruke brettet mer enn to ganger i uken som styret kan bli vanedannende til visse ånder og kan invitere negative eller dårlige ånder. ; Les mer på:; Supernatural Orbs, paranormale fenomener, Haunted Places, Vel, dette var alt om hvordan du bruker en Ouija bord. Ouija bord ikke bare gjør det mulig å koble til en annen verden, men det reflekterer også den mentale holdninger til personen som bruker den. Derfor, ikke handle sprø eller over-smarte, bare være deg selv, og har et meningsfullt og interessant opplevelse av livet ditt.