Boric syre for Kakerlakker

Kakerlakker infestation er ganske vanlig problem at nesten alle huseiere krever faglig pest kontrollere for å bli kvitt dem. Å være nattlige, at de ikke liker lys og foretrekker gjemmer seg i mørke steder. Derfor, hvis du merker én kakerlakk på kjøkkenet skap, sjansene er høy at det er mange av dem i huset ditt, kan være i forhold til hundrevis eller tusenvis. Men, det er aldri sent å ta affære mot dem. Et slikt effektivt middel er å bruke boric syre for kakerlakker kontroll. Vite mer på conkroach kontroll hjem middel.
Borsyre og Kakerlakker
Kakerlakker, er stinkende, og samtidig, ødelegge våre mat, klær, etc. Selv om de ikke blir assosiert med sykdom, er de kjent for å bære sykdomsfremkallende mikrober. I motsetning til vanlig oppfatning at kakerlakker lever kun i uhygieniske forhold, kan de overleve i noen mørke og oppvarmet areal av huset. Og det verste problemet er at de kan mate på alt, alt fra mat rusk å papiret og klærne. Blant de ulike artene, er det tyske kakerlakk funnet å være den mest utbredte husholdningen skadedyr i USA.
Bruk av borsyre er en ideell løsning for å fjerne alle typer av kakerlakker. Den fungerer som en mage gift og dreper mort umiddelbart da den kjemiske kommer inn i fordøyelseskanalen. Borsyre er også opptatt av de ytre dekke (exoskeleton) av kakerlakker og forårsaker dehydrering av insekter, dermed drepe dem. Kommersielt, er den tilgjengelig i form av pasta, gel eller hvitt pulver. I likhet med alle typer skadedyrbekjempelse kjemiske, er borsyre dødelig for kjæledyr og mennesker. Derfor anbefales det å holde borsyre unna rekkevidde for barn og kjæledyr.
Borsyre Recipe to Kill Kakerlakker
Borsyre er en rimelig kjemikalie som brukes hyppig i utformingen av insekter kontroll produkter. Borsyre lim som inneholder mel og råvarer er regnet som den beste måten å tiltrekke seg kakerlakker. Eller annet, kan du forberede borsyre oppskriften ved å bruke pulver form. Du kan ganske enkelt strø borsyre over en stk saltet cracker, og plasser den på kjøkkenskapet eller områder som er hyppig besøkt av kakerlakker.
En annen borsyre oppskrift å drepe kakerlakker er å blande sammen to deler hver av borsyre pulver og mel og ½ en del av konditori sukker. Legg nok vann til blandingen, før du får en formbar deig. Forbered små kuler (ca 1 cm størrelse) ut av deigen og legg dem bak hvitevarer, benkeplater, og i nærheten søppel bokser. Når borsyre blir svelget av et mort, intoxicates den kjemiske dens mage og dreper det. Også bærer mort noen spor av kjemiske være den reir, som deretter spist av andre kakerlakker.
I tillegg legger et kvinnelig mort etter å ha spist borsyre egg som dør umiddelbart etter klekking på grunn av den kjemiske rusen av moren mort. I motsetning til andre kjemiske plantevernmidler, gjør kakerlakker ikke utvikler motstandsdyktighet mot borsyre selv etter å bruke den i flere år. Likevel, mens boraks produkter eller boric syre for kakerlakker, må du følge visse instruksjoner, som anvist i pakningsvedlegget av produktet.
Du kan gjerne vite mer om:; Hvordan bli kvitt Kakerlakker, Hvordan bli kvitt Kakerlakker, Kakerlakker kontrollen er ikke så lett som andre husholdningsartikler insekter. Dessuten bruker borsyre for å bli kvitt kakerlakker, trenger du for å holde rommene ekstremt rene, spesielt kjøkken renhold og bad rengjøring bør gis høyeste prioritet. Den eneste begrensende faktoren med å bruke boric acid for kakerlakker utrydding er treg handlingen av kjemiske, som til tider, krever 2 - 3 uker å få positive resultater. Derfor kan det ikke være en godt valg å søke på et sterkt plaget hjemme. For et slikt tilfelle, kan du ta hjelp fra en profesjonell skadedyrkontroll tjeneste for å bli kvitt kakerlakker.