Hvordan hjelpe en Alkoholholdig

Alkohol er en sterk avhengighet, og eventuell bistand alkoholiker får bidrar ytterligere gjenopprettingen. Familiens støtte og venner spiller en betydelig rolle i alkoholiker's gjenoppretting. Imidlertid folk flest er usikker av hvordan hjelpe en alkoholiker familiemedlem eller venn, og så veldig ofte de velger ikke å si noe som helst. En av de første skritt å ta er å forstå avhengighet. Litteraturlesing om alkohol avhengighet vil også hjelpe du bekrefter hvis den nevnte venn eller familiemedlem er faktisk alkoholiker. En alkoholiker behandlingssenter er også en god kilde til informasjon.
Mange av dem som har en avhengighet er i fornektelse, eller finner det vanskelig å be om eller motta hjelp, noe som betyr at du har ditt arbeid kutte ut for deg. En faktor som må godt forstått at det ikke finnes harde og raske regler av hvordan hjelpe alkoholiker, for hver person er forskjellig. Hver alkoholholdige behov og svar avvike, slik gjøre sine grunner for drikking og deres beredskap for behandling.
Ting gjre til Hjelp ett Alkoholholdige
Det første trinnet i å hjelpe en alkoholiker venn eller et familiemedlem blir sikker på at vedkommende er avhengig. Hvis det er klare alkoholavhengighet tegn, så må du kontakte noen som kan hjelpe, for eksempel en psykisk helse senter, Alkoholholdige er Anonym, en familie lege, eller en prest. Disse menneskene er vant til å håndtere med rusavhengige, og er utstyrt for å snakke med alkoholiserte, om hans / hennes problem og behandling.
Hvis personen er et familiemedlem, kan du holde en intervensjon, hvor hvert medlem kan fortelle alkoholholdige hvordan hans / hennes drikking påvirker dem. Du kan gjøre det samme med en alkoholisert venn. Men, pass på at du gjør dette når en person er nøktern, og også gjøre det på en måte som ikke synes som et angrep.
Studier har vist at, for hver person med en alkohol eller andre narkotikaavhengighet, minst fire andre påvirkes av atferd deres. Hvis du er blant de fire, må du hjelpe også. Snakk med en rådgiver, psykolog, psykiater eller annen mental helse profesjonell hjelp deg å takle stress avhengighet setter på dere, og du kan også delta i en støttegruppe for familie / venner av alkoholikere.
Hva om ikke å gjøre
I prøver å hjelpe alkoholiker, dekker opp for personen er en dårlig tilnærming, og utgjør muliggjør. Hvis du hjelp og støtte alkoholiker fysisk (med arbeid og gjøremål) og finansielt, er du faktisk gjøre problemet verre, så de kan fokusere utelukkende på alkohol, og ikke å ta ansvar for sine handlinger. Det er viktig å finne den rette balansen mellom å være støttende og coddling personen.
Andre ting du ikke bør gjøre er å prøve å bruke emosjonell utpressing for å få dem til å stoppe. Blant veiledningen som gis om hvordan du kan en alkoholiker ektefelle, er aldri å si, hvis du virkelig elsker meg, vil du slutte å drikke, eller jeg skal la deg hvis du ikke slutter å drikke, som et middel til å få dem til å slutte . Som foreldre for en alkoholiker, er det ikke tilrådelig å holde personen borte fra venner som du tolke som dårlig innflytelse, eller låse ham / henne i rommet sitt. Andre ineffektive tiltak omfatter gjemmer alle alkohol i huset og avskjære deres kvote. Prøver å snakke fornuft med en rusavhengig også ikke fungerer.
Les mer på:; Living med An Alkoholholdige; Ulike Behandlinger for Alcoholism; Hva alt ovenfor koker ned til er at man ikke må ringe eller prøve å hjelpe en alkoholiker å slutte på egen. Den beste måten av hvordan hjelpe en alkoholiker slutte er å få personen behandling på et anlegg beregnet for formålet. Det er veldig vanskelig for en alkoholiker å slutte på egen hånd, og prøver å true eller tvinge personen til å gjøre dette vil ende i fiasko.