Ting å vite når du kjøper et hus

Helt siden den dagen vi begynner å forstå ting, og begynner å få en eksponering mot store stygge verden der ute, tror jeg har de fleste av oss et ønske om å eie et hus. For de som har fortjent det vanskelig, er det definitivt en himmelsk tilholdssted for dem! Men generelt er det også en oppoverbakke klatre, som er en førstehånds erfaring, sett av meg da min bror kjøpte et hus. Det var bokstavelig talt som Jack og Jill (les min bror og hans kone) gikk opp bakken for å hente en bøtte vann (les kjøpe et hus)! De var på sitt vett slutt, kjører fra ett kontor til den andre. Etter hvert fikk de det. Heldigvis var de allerede kjent med ting å vite når du kjøper et hus, så det aspektet ble sortert ut. I tilfelle du lurer hva er de tingene du trenger å vite før du kjøpe et nytt hjem, teksten til å komme kan hjelpe deg å spare litt går frå stolpen til innlegget.
Hvor er festen i kveld, Ok, jeg vet er det ingen fest i kveld, men la meg si «hvor» er et svært viktig spørsmål når det kommer til å kjøpe ett hus. Kort sagt, sjekk ut plasseringen og nabolaget. Fremskaffe informasjon om huset eller leiligheten fra potensielle naboer er alltid en god idé. Sørg også for at grunnleggende fasilitetene eller fasiliteter som supermarked eller sykehus eller andre ting du trenger er i nærheten. Gå for en rimelig fredelig nabolag. Når det gjelder å vite ting når du kjøper et hus, er dette den aller viktigste aspektet. Les mer om første gang hjemme kjøperen råd.
Finanspolitikken Fitness, Sørg for at din økonomiske status med hensyn til å kjøpe et hus er bra. Planlegging budsjettet, ta lager av din økonomi og hvor mye hjem lån du trenger er en av de viktigste tingene å vite når du kjøper et hus for første gang. Dette hjelper deg å unngå siste liten glitches mens administrasjon av økonomi og fører til en jevn prosess med å kjøpe et hus. For eksempel, når du kjøper et hjem hvis du gjør en 20% forskuddsbetaling, er det svært sannsynlig at du ville få en lavere rente.
House Jakt; Det vil neppe være slik at du ser et hus og det - det er den! Du betale for det huset. Selv om det skjer, er det tilrådelig å sjekke ut så mange hus som mulig før du nøye deg med en. Det gir et rettferdig inntrykk av markedet som spør prisene på de husene knapt skildre deres sanne verdi. Den eneste måten å måle den sanne verdien av huset er gjennom å se på så mange som mulig. Det må være blandt topp 10 ting å vite når du kjøper et hjem. Hvis du er en første gang hjemme kjøperen med byggingen pågår, kan du holde øye med prosessen for å sikre at det ikke er feil.
Real Estate for Real?, Du kan gå for roping på en eiendomsmegler, men damer og herrer, som kan være litt vanskelig. Selvfølgelig ville de hjelpe deg rundt med grunnarbeidet, men de kan ikke være helt klarert. De kan skape en illusorisk bilde av området og leiligheten. Det er derfor viktig å se stedet og gjøre noe forarbeid selv. Dessuten kan de be om en stor kommisjon, som kan være vanskelig på lommene. Poenget er derfor velge en eiendomsmegler hvis du må, men forsiktig. Les mer på nye hjem kjøpe tips.
Tilgriset Jord?, A jord sjekk er obligatorisk før du kjøper et hus. Huset må være bygget på jord som er kompatibel for menneskelig bosetting. Ellers kan det bli en yngleplass for skadedyr og vil koste en formue å bli kvitt de buggers!
Les mer på:; First Time Home Kjøper Lån, First Time Home Kjøper Sjekkliste, slutt, ikke rush inn i ting og kjøpe et hus i en hast. Ellers kan du ende opp konkurs. Tar avgjørelsen etter veiing av argumenter for og imot av huset er en klok ting å do, og er viktig blant ting å vite når du kjøper et hus. Det er boligen din, er det et vitne til livet ditt, må det være verdt det, ikke sant? Dette gjør meg huske hva Goethe hadde sagt - Han er den lykkeligste, være han konge eller bonde, hvem som finner fred i hjemmet hans.